Zomerbadminton update

Hierbij een nieuwe update omtrent hoe we verder gaan de komende periode met badminton na ingang van de nieuwe versoepelingen per 5 juni zijn ingegaan. Wellicht denk je bij jezelf, alwéér een update!! Maar toch graag even jullie aandacht want er staan echt een paar punten in die relevant zijn.

Het belangrijkste nieuws is dat we weer mogen dubbelen en dat gaan we vanaf aanstaande maandag weer volop doen. De tijden voor de beginnerstraining (19:00 tot 20:00) en het vrijspelen (20:20 tot 22:00) wijzigen niet. Dit is bewust om het kruisen van persoonsstromen te voorkomen. We hebben de limiet op het aantal inschrijvingen voor de beginnerstraining opgehoogd naar 12 spelers en voor vrijspelen naar 40 spelers. Spelers die gebruik maken van de beginnerstraining mogen zich nu ook aansluitend opgeven voor het vrijspelen (je mag dus blijven).

De beginnerstraining zal duren tot en met maandag 5 juli. Daarna gaat het echte zomerbadmintonseizoen van start. Dit houdt in dat we vanaf 12 juli alleen nog vrij spelen van 20:00 tot 22:00 en pas bij de start van het nieuwe seizoen de beginnerstraining weer hervatten.

Het vrijspelen zal middels digitaal husselsysteem centraal gecoördineerd worden, kortom je hoort met wie je speelt en op welk veld. Dit om het clusteren van mensen zoveel mogelijk te voorkomen. Ook gaan we weer terug naar de oude vertrouwde speelrondes van 20 minuten (dus 5 speelrondes in totaal).

De kleedkamers en douches zijn weer beschikbaar dus in sporttenue de zaal betreden is niet meer noodzakelijk, wel willen we opmerken dat de 1,5 meter richtlijn buiten het sporten om en dus ook in de kleedkamer gerespecteerd moet worden. Dus geef elkaar de ruimte en het is op eigen verantwoordelijkheid of je gebruik wenst te maken van de kleedkamerfaciliteiten. Alléén tijdens het spelen is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing en mag je vrij spelen. De kantine blijft gesloten, hier is de afstand onvoldoende te garanderen en deze moet om 22:00 sluiten waardoor deze ook niet rendabel is.

Uiteraard ook nog de oproep om je vooral ook in te schrijven voor het Airbadminton op de woensdagen!! Tijdens het zomerbadminton is het enkel op maandag in de zaal, op woensdagen zal enkel Airbadminton aangeboden worden.

Tot slot nog twee leuke nieuwtjes:

  1. We gaan de komende tijd actief flyeren om leden te werven. In totaal zijn er 10.000 flyers gedrukt welke we rond gaan brievenbussen in regio Purmerend en een voorbeeld van deze flyer is in de bijlage toegevoegd. Heb je interesse om te helpen met flyeren, geef je dan op bij onze voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.);
  2. De eerste resultaten van Sponsorkliks worden zichtbaar. Na ruim grofweg 1,5 maand hebben we toch inmiddels al € 23,91 hiermee opgehaald. Wat was dit ook alweer…. Via onze bavio site kun je inloggen en naar sponsorkliks toegaan. Als je dan op deze wijze vervolgens naar een digitale shop gaat (bijvoorbeeld Bol.com) dan krijgt Bavio een commissie van jou inkoop bedrag en sponsor je indirect je eigen vereniging!