Welkom op de nieuwe Bavio website!

Badmintonnen zit er door de coronacrisis voorlopig (nog) niet in, maar zoals Johan Cruijff ooit zei: "ieder nadeel heb zijn voordeel". Zo ook in deze situatie, want dit gaf ons de tijd en ruimte om aan een mooie nieuwe website te werken met een fris ontwerp! Veel onderdelen hebben wij van de oude website overgenomen en in een nieuw jasje gestoken. Verder hebben wij een andere indeling gemaakt én zijn er zelfs nieuwe onderdelen toegevoegd.

Een van deze nieuwe onderdelen is alleen voor geregistreerde leden, voor deze pagina zul je dan moeten inloggen. Op de nieuwe pagina kan je documentatie bekijken. Denk hier bijvoorbeeld aan de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze kun je dan op je gemak teruglezen. Een ander nieuw onderdeel is de zogeheten SponsorKliks. Hier kan je online aankopen doen bij je favoriete webwinkel, zoals je altijd gewend bent. Het enige verschil is dat het via een speciale link gaat. Hiermee sponsor je badmintonvereniging Bavio. Het kost je niets extra, maar een deel van het aankoopbedrag gaat naar de clubkas. Zodoende komen er extra inkomsten binnen bij de vereniging, zodat er bijvoorbeeld in de toekomst meer financiële ruimte is om iets (leuks) te kunnen organiseren.

Zoals met alle nieuwe dingen, zijn die nooit in een keer perfect kant-en-klaar. Dit kan ook het geval zijn bij deze website. Want hoewel die nu online staat en te bekijken is, kunnen er nog onderdelen ontbreken of incompleet zijn. Wij doen ons best om alles zo spoedig mogelijk compleet te maken en werkend te krijgen. Mocht je nog foutjes of problemen tegenkomen of zelf nog ideeën, suggesties, feedback of vragen over de website hebben, dan kan je contact met ons opnemen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe website als wijzelf en dat we elkaar snel weer kunnen zien op de badmintonbaan!