Bavio start seizoen met Sport'in Festival

Bavio start weer met badmintonnen!!! Op maandagavond 23 en woensdagavond 25 augustus is jeugd weer van harte welkom van 18:00 tot 20:00 in sporthal de Vaart in Purmerend. Ook voor de senioren start het seizoen weer op het aansluitende tijdstip van 20:00 tot 22:30. Speciaal voor beginnende senioren is er iedere maandagavond ook van 19:30 tot 20:30 een senioren training.

Dit jaar pakken we grootser uit dan ooit want we doen mee met het Sport’in festival. Sport’in zal zelfs op maandag 23 augustus officieel door de wethouder bij Bavio geopend worden! Daarom vind er ook op dinsdagavond 24 augustus van 18:30 tot 20:00 een Air badminton demonstratie plaats op het plein van het Meerland winkelcentrum.

Kortom begint het bij jou ook al net zo te kriebelen en wil je graag een mee keertje meedoen? Wacht niet langer en kom langs. Heb je nog geen racket? Geen probleem, wij hebben meer dan genoeg leenrackets liggen. Laten we samen Sport’in Purmerend en het nieuwe sportseizoen tot een daverend succes maken!