SponsorKliks

Naast de lancering van de nieuwe website introduceert Bavio ook iets nieuws, namelijk SponsorKliks. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om Bavio GRATIS te sponsoren. Dit wil zeggen dat je als lid er niks voor betaalt!

Hoe werkt dit dan? Op de website staat een banner van SponsorKliks en een menu item SponsorKliks. Door op één van beide te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels waaronder Bol.com, Booking.com, Zalando en Coolblue. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Bavio een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niets extra. Bavio heeft ook geen inzicht in wat er precies gekocht wordt.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over SponsorKliks als Bavio, want zo kunnen we met zijn allen ervoor zorgen dat er extra gelden binnenkomen bij Bavio zonder dat het de leden extra kost.

Wil je Bavio ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Bavio. Voor jou een kleine moeite en voor Bavio directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Bavio een warm hart toedragen.