Competitie-update: Spannende laatste wedstrijden van het seizoen

We naderen het einde van de najaarscompetitie 2021-2022 die door de corona-maatregelen iets langer duurde dan voorzien maar daardoor gelukkig niet minder interessant is. Bij dezen een korte update.

Bavio 1

In de afgelopen periode hebben we door langdurige blessures en een overvol inhaalschema Bavio 1 helaas moeten terugtrekken uit de competitie.

Bavio 2

Bavio 2 doet goede zaken in de 7e divisie. De laatste paar wedstrijden hebben ze of (ruim) gewonnen of in het slechtste geval gelijk gespeeld. Hierdoor staan ze nu met nog 1 wedstijd te gaan 1e in de poule met 69 punten op slechts 2 punten voorsprong op de nummer 2 (De Shuttle). De nummer 3 vormt met 58 punten en alle wedstrijden gespeeld geen gevaar meer. Met voor zowel Bavio 2 als De Shuttle nog 2 wedstrijden te spelen is het verschrikkelijk spannend wie er kampioen in deze poule gaat worden. Bavio 2 speelt haar laatste wedstrijden op zondag 20 maart om 12:00 in Sporthal Zeewijk in IJmuiden tegen Velsen en op donderdag 24 maart om 20:00 tegen IJmond in sporthal IJmuiden Oost. Die laatste wedstrijd is ook de laatste wedstrijd in de poule, dus weet Bavio 2 voor de wedstrijd wat ze nodig hebben om kampioen te worden.

Bavio 3

Bavio 3 is in de 8e divisie echt een middenmoter. Ze hebben inmiddels de plekken 7 tot en met 3 wel een keer bezet in de poule en staan sinds deze week 3e in de poule met 51 punten. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de nummer 2 (Martinus Amstelveen) met 61 onbereikbaar en moet het team nog oppassen voor de teams op plaatsen 4 tot en met 7 die allemaal nog officieel 3 wedstrijden moeten spelen en nog genoeg punten kunnen scoren om het team in te halen...

Bavio M1

Bavio M1 heeft de laatste wedstrijden gebruik moeten maken van invallers om Stijn te vervangen die geblesseerd is geraakt. Ze staan nu stevig 7e in de poule met 29 punten: De nummer 6 is met 43 punten onbereikbaar met nog 1 wedstrijd te gaan. Ook de nummer 8 vormt geen gevaar meer.