Competitie - overzicht competitieweek 4

Bavio 1 moest uit tegen UVO-Spirit 1 en speelde met twee invallers: Sanne (voor Maaike) en Wouter (voor Michel) 4-4 gelijk. Het gelijkspel werd behaald door winst van 3 enkels en de tweede mix. Het herendubbel, de enkelpartij van Wouter en de tweede mix (met Sanne en Wouter) waren driesetters.
​Bavio 1 staat op dit moment 4e in de poule; dicht genoeg bij de eerste 3 en op redelijk veilige afstand van de nummer 5.

Bavio 2 speelde tegen Floriande 3, had Anton als invaller voor Richard en kwam met de winst thuis (2-6). Alleen bij het herendubbel en eerste mix moest Bavio 2 in de tegenstander haar meerdere erkennen, al scheelde het bij de eerste mix niet veel of er was nog een derde set uit gesleept (22-20 en 21-19). Uiteindelijk waren er twee wedstrijden waarvoor een driesetter nodig was: de tweede mix en de eerste dames-enkel: Esmee wist na verlies van de eerste set met 21-15 de tweede set naar zich toe te trekken met 19-21. De derde set werd vervolgens gewonnen met een thriller van een uitslag: 23-25.
​Bavio 2 staat op dit moment 3e in de poule en zit Almere op de hielen met slechts 1 punt verschil en heeft De Shuttle 4 met slechts 1 punt verschil achter zich.

Bavio 3 tenslotte moest het (zonder invallers) afgelopen zaterdagavond tegen US 7 opnemen. De wedstrijd eindigde met winst voor Bavio 3 in 3-5. Het team kwam weer als een diesel op gang en moest het vooral van de tweede helft van de wedstrijden hebben om uiteindelijk de winst naar zich toe te kunnen trekken: De herendubbel en de eerste enkelpartijen werden beide verloren. Het damesdubbel moest worden beslist in een driesetter: de eerste set eindigde in een close 22-20, de tweede en derde set na wat tips vanaf de zijlijn in 11-21 en 6-21. De overige twee driesetters waren de tweede damesenkel en de eerste gemengd dubbel. De tweede herenenkel en tweede mix werden door een knieblessure van de  tweede heer gemakkelijk gewonnen.
Bavio 3 staat op dit moment 3e in de poule met 5 punten achterstand op de nummer 2 (met evenveel wedstrijden) en met  De Shuttle 5 en UVO-Spirit 3 met slechts 2 punten achterstand en 1 wedstrijd minder op de hielen.

Bavio op toernooi.nl