Competitie - overzicht competitieweek 3

Bavio J1 heeft ondanks dat ze verloren hebben met 0-6 het de tegenstander (Castellum BC J3) flink lastig gemaakt. 2 wedstrijden waren driesetters en de meeste andere sets eindigden met weinig verschil. Op dit moment bezet Bavio J1 de laatste plaats in de poule.

Bavio 1 had het gisteren het makkelijkst van al de teams: Alle wedstrijden tegen Hoornse BV konden in 2 sets worden beslist in het voordeel van Bavio 1. Zij wonnen met 7-1 en hadden door de blessure van Maaike gisteren Sabine als invaller. Op dit moment staat Bavio 1 tweede in de poule.

Bavio 2 moest het door een blessure van Richard doen met Anton als invaller. Ondanks dat de tegenstander (ABC 14) het Bavio 2 flink lastig maakte door 4 driesetters af te dwingen en alle sets ruim tot in de dubbele cijfers moesten worden gespeeld, won het team met 8-0! Hierdoor staat Bavio 2 nu 4e in de poule

Bavio 3 stond gisteren tegenover UVO-Spirit 3. Ook hier eindigden de meeste sets in de dubbele cijfers en waren er 5 driesetters nodig voordat UVO-Spirit er (helaas voor ons) met de winst vandoor kon gaan. Het werd 3-5. Bavio 3 staat nu 3e in de poule, net boven 2 teams die één wedstrijd minder hebben gespeeld.

De volgende thuiswedstrijden staan gepland op 1 november 2020 om 10:00 in de Beuk. In de komende weken staan eerst een aantal uitwedstrijden op het programma tegen onder andere US, UVO-Spirit en de Shuttle.