Bondscompetitie 2020-2021 weer gestart voor Bavio

Bavio 1 had in hun eerste thuiswedstrijd een zware dobber aan Upsilon en verloor met 2-6. Hun uitwedstrijd tegen Zeemacht werd verloren met 5-3. Hierdoor staat Bavio 1 nu 5e in de poule. 
Bavio 2 verloor de eerste thuiswedstrijd tegen IJmond met 3-5 en heeft hun eerste uitwedstrijd tegen Matchpoint gelijk gespeeld (4-4). Zij staan op dit moment ook 5e in hun poule.
Bavio 3 heeft de eerste thuiswedstrijd tegen Flevoland gewonnen met 7-1, maar wist dit niet te herhalen in hun eerste uitwedstrijd tegen van Zijderveld. Deze wedstrijd werd met 5-3 verloren. Zij staan nu 3e in hun poule.
Bavio J1 heeft hun eerste thuiswedstrijd met 2-4 verloren en staat nu (door het wegvallen van het team van Heemskerk) onderaan.
‚ÄčEr zit dus voor de meeste teams gezien de uitslagen van de uitwedstrijden afgelopen weekend zeker meer in bij de returns.

Niet alleen training zou daarbij kunnen helpen, ook aanmoedigingen van clubgenoten en andere belangstellenden is meer dan welkom. Onze thuiswedstrijden spelen we op de volgende dagen, dus neem vooral eens een kijkje. Alle wedstrijden vinden van 10:00 - 13:00 plaats in Sportcomplex de Beuk (achterste sporthal) en kunnen vanaf de tribune worden gevolgd:

  • 27 september
  • 1 november
  • 8 november
  • 6 december
  • 10 januari
  • 24 januari, 14:00 - 17:00 in de Kraal (alleen Bavio 2 en Bavio 3)


Het volledige overzicht van onze teams is te vinden elders op deze site (onder 'Badminton spelen / Jeugd / Competitie en Badminton spelen / Senioren / Competitie) of via de Badminton Nederland website: senioren en jeugd.