Bestuur en commissies

Bestuur

Het bestuur vergadert een aantal keren per jaar. Heb jij een onderwerp dat jij graag besproken zou zien, breng het dan in via de secretaris. Wij nodigen je van harte uit om mee te denken met jouw vereniging!
Het bestuur bestaat uit:

NaamFunctieTelefoonEmail
Anton van der Lelie Penningmeester en ledenadministratie 06-206 521 11 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dirk de Goeij Voorzitter CTL & jeugdcommissie 06-282 495 91

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit Dirk de Goeij (voorzitter), Martine Kleingeld, Michel Docter en Richard Louwersheimer. Zij doen het volgende binnen de vereniging:

• Zijn een aanspreekpunt in de zaal voor alles wat de jeugd betreft
  • Organiseren van diverse toernooien
  • Zorgen ervoor dat alles op de speelavonden soepel verloopt
  • Organiseren van de externe competitie jeugd
  • Organiseren van de clubkampioenschappen jeugd
  • Overleg met de trainers
  • Overleg met Bestuur en CTL
  • Uitvoeren van het beleidsplan

De jeugdcommissie vergadert een aantal keren per jaar. Heb jij een onderwerp dat specifiek de jeugd betreft, geef het dan door aan een van de leden van de jeugdcommissie.

Commissie Technische Leiding (CTL)

De CTL bestaat uit Dirk de Goeij (voorzitter), René Ouendag, Björn de Mul en Marjolein Oude Luttikhuis. Zij doen het volgende binnen de vereniging:

• Zijn een aanspreekpunt in de zaal voor de senioren
  • Zorgen ervoor dat alles op de speelavonden soepel verloopt
  • Organiseren van diverse toernooien
  • Organiseren van de interne competitie
  • Organiseren van de externe competitie senioren
  • Organisere van de clubkampioenschappen senioren
  • Overleg met de trainers
  • Overleg met Bestuur en Jeugdcommissie
  • Uitvoeren van het beleidsplan

De CTL vergadert een aantal keren per jaar. Heb jij een onderwerp dat specifiek de senioren betreft, geef het dan door aan een van de leden van de CTL.