Covid-19 maatregelen

Vanaf vandaag (06-11-2021) gelden er extra coronamaatregelen die van toepassing zijn op onze vereniging. We zullen de QR-codes van alle deelnemers en bezoekers (vanaf 18 jaar) van de speelavonden en competitiedagen moeten controleren. We willen als vereniging geen boete of andere straf riskeren. Daarom hebben we geen keuze behalve dit beleid te gaan voeren.

Hoe gaan we dit in de praktijk brengen? We hebben geen personeel bij de deur van de zaal. Spurd (de beheerder van de sportzalen) heeft aangegeven dat ook niet te willen organiseren. Daarom pakken we het op onze eigen manier aan.

Recreanten

Op de speelavonden maken we gebruik van de shuffelaar. Bij inschrijving voor de shuffelaar wordt de QR-code gescand door een van de bestuurs- of commissieleden.

Training

De trainer en trainersassistenten scannen de codes van de trainingsdeelnemers voor aanvang van de training. Dit geldt niet voor de jeugdtraining zolang de deelnemers onder 18 zijn.

Competitie

Op competitiedagen is elk team van BAVIO verantwoordelijk voor het scannen van de codes van het uitspelend team. Spurd is akkoord met deze aanpak.

Kantine en kleedkamers

Hou er rekening mee dat in de kantines ook een QR-code getoond moet worden. Het verzoek is wel om weer een mondkapje te dragen in de hal en kleedkamers van de sportaccommodatie.