Superheldentoernooi (24 mei) geannuleerd
19 mei 2017
Bavio doet mee aan de AH Sportactie!
4 september 2017

Nieuw seizoen bijna van start, met nieuwe speellocaties

Het is bijna september, dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe badmintonseizoen breekt aan! Het seizoen gaat op maandag 4 september en woensdag 6 september van start. Afgelopen seizoen hebben wij na vele jaren afscheid genomen van Sporthal de Koogmolen als speellocatie. Dit betekent dat met ingang van komend seizoen gespeeld wordt op andere locaties. De meeste mensen hoopten al dat Bavio in de nieuwe sporthal terecht komt, wat deels ook zal gebeuren. Op de woensdag zal er namelijk in de MFSA gespeeld worden, ook de thuiswedstrijden in competitieverband zullen hier gespeeld worden. Voor de maandag wordt de Vaart als speellocatie aangehouden. Hieronder een overzicht:

Locatie Jeugd Senioren
Maandag De Vaart 18:00 – 20:00 20:00 – 22:30
Woensdag MFSA 18:00 – 20:00 20:00 – 22:30
Competitie MFSA 10:00 – 14:00

 

 

Op 21 september wordt de naam van de nieuwe sporthal officieel gepresenteerd, tijdens de feestelijke opening. Afgelopen week (24 augustus) was het plafond boven de ingang van de nieuwe sporthal ingestort, waar een elektricien bij gewond raakte. Of deze gebeurtenis gevolgen heeft voor het kunnen spelen in de nieuwe sporthal is op dit moment nog onduidelijk. Tevens wordt in het gebouw de werkzaamheden afgerond, het zou dus kunnen zijn dat wij daar op 6 september komen te spelen en dat er hier en daar nog wat gedaan moet worden.

In het ergste geval moeten wij uitwijken naar een andere speellocatie, maar daar gaan wij niet vanuit. Mocht dit wel zo zijn, dan krijgen jullie dat z.s.m. te horen. De MFSA ligt pal naast de huidige Beukenkamp, die in een later stadium gesloopt gaat worden om ruimte te maken voor een extra rugbyveld.

Namens Bavio wensen wij iedereen een goed en sportief seizoen, tot snel in de Vaart of in de MFSA!