Eindstanden competitieseizoen 2016 – 2017
23 januari 2016
Algemene informatie senioren recreanten
22 april 2016

Mixtoernooi De Harpoen in De Rijp

Op zondag 19 maart 2017 organiseert badmintonvereniging De Harpoen in De Rijp voor de 45 ste keer het jaarlijks terugkerende Mix-toernooi.

Al jaren wordt dit gezellige toernooi door verschillende Bavio koppels bezocht. Er zijn verschillende klassen; van recreanten tot en met 1e klasse kan op ingeschreven worden.

 

Info over het toernooi:

Inschrijving voor het toernooi is alleen per koppel mogelijk. In principe kan worden ingeschreven tot en met zondag 19 februari 2017.  Alleen als er voor deze datum al 60 koppels zijn aangemeld dan sluit de inschrijving eerder.

Het inschrijfgeld bedraagt per persoon € 25 voor spelers die deelnemen in een poule waarin wordt gespeeld met veren shuttles en €22.50 voor spelers die deelnemen in een poule waarin wordt gespeeld met nylon shuttles

We hanteren zoals gebruikelijk het principe van wie het eerst komt ook het eerst maalt, te meer daar wij in voorgaande jaren wegens overweldigende belangstelling een flink aantal mensen op de wachtlijst moesten plaatsen. Het toernooi belooft ook dit jaar weer een gezellig en sportief gebeuren te worden. Schrijf je dus snel in als je verzekerd wilt zijn van deelname.

Aansluitend aan het toernooi kan natuurlijk weer worden genoten van een fantastisch warm en koud buffet.

Het toernooi zal wederom plaatsvinden in Sporthal de Oosterven, Jan Ploegerlaan 2a, 1483 VR te De Rijp.

Let op! Wij doen het niet graag maar moeten toch mededelen dat degene die niet op tijd het verschuldigde  inschrijfgeld heeft overgemaakt, niet zal worden ingeschreven voor het toernooi en dat zou toch jammer zijn. Betaal dus op tijd.

Lees ook de reglementen voor het toernooi. Deze kun je terugvinden op de website van De Harpoen onder het menu Mix-toernooi.

Inschrijven voor het toernooi kan via het digitale inschrijfformulier op de site.