Wanneer kan er gespeeld worden ?

• Jeugd vanaf 7 jaar. Op maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur speelt, onder begeleiding, de beginnende jeugd vanaf 7 jaar en de junior competitiespelers. De laatste groep krijgt training.
  • Jeugd vanaf +/- 11 jaar. De woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur speelt, onder begeleiding, de jeugd vanaf ca. 11 jaar en de junior competitiespelers is. De laatste groep krijgen training.
  • Volwassen recreanten. De volwassen recreanten spelen op maandag- en/of woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur. Er kan training gevolgd worden.
  • Volwassenen competitiespelers. De senior competitiespelers spelen op maandag- en/of woensdagavond en trainen op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur.

Volwassen leden kunnen zowel op maandag- als op woensdagavond spelen; onze fanatieke leden maken daar gebruik van. De meesten spelen een vaste avond in de week. Op de speelavonden zijn begeleiders of trainers aanwezig voor instructie, ondersteuning en verbetering van het spelniveau. Nieuwe leden die voor het eerst badmintonnen, krijgen begeleiding.

Waar kan er gespeeld worden ?

Bavio speelt op verschillende dagen in twee sporthallen; De Vaart en De Beuk.

Op maandag is Sporthal “De Vaart” onze sportlocatie

Koggenland 88
1447 CN PURMEREND
tel. 0299 642 566

Komende vanuit de richting Hoorn en Zaandam:

A7 afslag 6 (Purmerend Noord). Neem de N244 richting Edam/Volendam. Rij Purmerend binnen tussen de hoge flats (1e rechts). Rij de komende 6 rotondes steeds rechtdoor. Sla linksaf op de IJselmeerlaan. Sla de 2e rechts op de Landstrekenweg. Sla aan het eind van de weg rechtsaf op Koggenland. De sporthal is aan je rechterhand.

Komende vanuit Alkmaar:

zie bovenstaande, vanaf N244.

Komende vanuit Edam/Volendam:

N244 richting Alkmaar, afslag Oosterweg. Sla rechtsaf op de Purmerenderweg. Rij tot het einde door en sla linksaf op de Grotehuysweg. Bij het grote kruispunt ga je links de IJselmeerlaan op. neem de 2e afslag links naar Landstrekenweg.  Sla aan het eind van de weg rechtsaf op Koggenland. De sporthal is aan je rechterhand.

Op woensdag is sporthal “De Beuk” onze sportlocatie. Ook de competitiewedstrijden worden hier gespeeld.

Van IJsendijkstraat 365
1442 LB PURMEREND
tel. 0299-428 925

Komende vanuit de richting Hoorn en Zaandam:

A7 afslag 6 (Purmerend Noord). Neem de N244 richting Edam/Volendam. Rij Purmerend binnen tussen de hoge flats (1e rechts). Neem de rotonde ¾. Rij aan het einde met de weg mee rechtsaf. Links aanhouden. 1e weg links, dit is de Bergmolen. Aan het einde rechtsaf. Sporthal De Koogmolen is aan je rechterhand, rij echter rechtdoor. Ga bij de kruising rechtdoor  (Cantekoogweg oprijden). Rij net zolang door tot je tegen de PRAXIS aanrijdt. Ga nu rechtsaf de Van Ijsendijkstraat in. Sporthal De Beukenkamp ligt na 200m aan je rechterhand.

Komende vanuit Alkmaar:

zie bovenstaande, vanaf N244.

Komende vanuit Edam/Volendam:

N244 richting Alkmaar, afslag Industrieterrein de Koog. 2e rechts (Van IJsendijkstraat), Blijf deze straat volgen tot je na de PRAXIS (+/- 200m) de sporthal aan je rechterhand ziet.