Bavio bij “De Beuk Actief”
30 september 2018
Badminton tijdens de herfstvakantie
15 oktober 2018

Bavio organiseert samen met Spurd een scholentoernooi

Voor alle basisschool leerlingen van de groepen 7 en 8 in Purmerend organiseert Bavio, samen met Spurd een scholentoernooi. Het toernooi zal op woensdag 24 oktober (in de herfstvakantie) plaatsvinden in sporthal De Beuk. Tijdens deze eerste editie van het scholentoernooi valt een heuse beker te winnen! Tussen 13:00 u  en 17:00 u kunnen teams om deze beker strijden. Behalve in teamverband kan je ook individueel meedoen, tweemaal kans op een beker dus!

Als je in teamverband meedoet kan je je in tweetallen opgeven, bijvoorbeeld met je beste vriendje of vriendinnetje. Aan het einde van de dag worden de verschillende prijzen uitgedeeld. Wie individueel of in teamverband het toernooi gewonnen heeft, maar ook aan de school. Welke school heeft het beste gemiddelde en krijgt de wisselbeker voor in de klas.

Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd en aan het einde van de dag krijgen alle deelnemers een leuk aandenken mee. Deelname aan het toernooi is gratis!

Rackets en shuttles zijn aanwezig, je hoeft zelf alleen voor sportkleding en -schoeisel te zorgen.

Denk je dat je nog niet goed genoeg bent om mee te kunnen doen? Geen nood! Je kan op de maandagavond (De Vaart) of de woensdagavond (De Beuk) meetrainen tussen 18:30 u en 20:00 u.

Inschrijven voor het toernooi kan via schoolbadminton@bavio.nl. Voor de (gratis) voorbereidende training kan je je opgeven via schoolbadmintontraining@bavio.nl. Voor meer informatie zie de link naar de flyer hieronder.

School Badminton toernooi Purmerend Flyer