Nieuw seizoen bijna van start, met nieuwe speellocaties
26 augustus 2017
Programma officiële opening nieuwe sporthal bekend gemaakt
12 september 2017

Bavio doet mee aan de AH Sportactie!

De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Op 4  september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn. De AH Sportactie biedt Bavio de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 4 september per spaarkaart drie weken bij alle 900 Albert Heijn winkels sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Klanten kunnen t/m 1 oktober de spaarkaart inwisselen bij de kassa voor een actiecode. Zowel jong als oud kan via de website www.ahsportactie.nl tot en met 4 december op zoek naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. Ook bij onze club kan van 4 september tot en met 3 december (14 weken lang) een volle spaarkaart ingewisseld worden.

Klanten van Albert Heijn kunnen met deze AH Sportactie zelf ontdekken welke sport(club) bij hen past. Tevreden sporters hopen we na afloop van de actie natuurlijk terug te zien als nieuw lid van (naam sportclub). Op de website www.ahsportactie.nl staat vermeld op welke momenten spaarders kunnen sporten. Bij onze club gaat het om proeflessen op de maandag en woensdag van 13 september tot en met 29 november 2017 voor zowel de jeugd als volwassenen.

Sport jij tijdens deze momenten? Help mee om de actie een succes te maken!
Samen kunnen we ervoor zorgen dat de klanten zich welkom voelen bij Bavio. Denk aan het wegwijs maken naar de kleedkamer op de sportlocatie, jezelf voorstellen aan mede-sporters of een praatje maken/drankje doen na afloop van de training. Ook willen we onze sportactiviteiten onder de aandacht brengen en jij kan ons daar bij helpen. Deel de gezamenlijke sportactiviteiten via jouw social media onder vermelding van #AHSportactie. Zo zien zoveel mogelijk mensen op welke momenten zij kennis kunnen maken met onze club en hoe leuk het is om bij Bavio te sporten. Iedereen is welkom!

Meer informatie?

Meer details over deze actie vind je op www.ahsportactie.nl/sportactivatie. De AH Sportactie vindt plaats bij alle 900 AH winkels.

Hartelijk dank voor jullie medewerking en mede namens Albert Heijn, NOC*NSF en Bavio veel sportplezier!

Bestuur Bavio